BREAKING NEWS
05:47

ΕΙΔΟΣ : ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ
Επιτραπέζιο σκληρό τυρί σε κεφάλι 12-14 κιλών, προϊόν ωρίμανσης από πήξη παστεριωμένου γάλακτος με πυτιά και οξυγαλακτικές καλλιέργειες, αναθέρμανση 48 έως 52 C και πίεση του τυροπήγματος σε καλούπια και υγρή αλάτιση.
ΑΝΑΛΩΣΗ : από 1 έως 2 έτη από την ημερ. παραγωγής
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: υπό ψύξη 2 – 4 C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: χαρτοκιβώτιο 1 Χ 2 ακέραια τεμάχια

Δείτε τα συστατικά

graviera

ΕΙΔΟΣ : ΚΕΦΑΛΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ
Επιτραπέζιο σκληρό τυρί σε κεφάλι 8 κιλών, προϊόν ωρίμανσης που προκύπτει από πήξη γάλακτος με πυτιά, αναθέρμανση 48 C – 50 C τοποθέτηση σε καλούπια και υγρή αλάτιση
ΑΝΑΛΩΣΗ : από 1 έως 2 έτη από την ημερ. παραγωγής
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: υπό ψύξη 2 – 4 C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : χαρτοκιβώτιο 1 Χ 2 ακέραια τεμάχια

Δείτε τα συστατικά

tyrokomeio

ΕΙΔΟΣ : ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΡΗΤΗΣ
Επιτραπέζιο σκληρό τυρί σε κεφάλι 3 κιλών, προϊόν ωρίμανσης που προκύπτει από πήξη γάλακτος με πυτιά, αναθέρμανση 46 C – 48 C τοποθέτηση σε καλούπια και υγρή αλάτιση
ΑΝΑΛΩΣΗ : από 1 έως 2 έτη από την ημερ. παραγωγής
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: υπό ψύξη 2 – 4 C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : χαρτοκιβώτιο 1 Χ 8 ακέραια τεμάχια

Δείτε τα συστατικά

tyrokomeio (1)

ΕΙΔΟΣ : ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΜΙΝΙ
Επιτραπέζιο σκληρό τυρί σε κεφάλι 1,7 κιλών, προϊόν ωρίμανσης που προκύπτει από πήξη γάλακτος με πυτιά, αναθέρμανση 46 C – 48 C τοποθέτηση σε καλούπια και υγρή αλάτιση
ΑΝΑΛΩΣΗ : από 1 έως 2 έτηαπό την ημερ. παραγωγής
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: υπό ψύξη 2 – 4 C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : χαρτοκιβώτιο 1 Χ 12 ακέραια τεμάχια

Δείτε τα συστατικά

tyrokomeio (1)

ΕΙΔΟΣ : ΤΡΙΜΜΑ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΡΗΤΗΣ
Τυρί τρίμμα σε συσκευασία 0,5 kg και 5 kg
ΑΝΑΛΩΣΗ : από 1 έως 2 έτη από την ημερ. παραγωγής
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: υπό ψύξη 2 – 4 C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ :

Δείτε τα συστατικά

kefaloturitrimma

ΕΙΔΟΣ : ΑΝΘΟΤΥΡΟΣ ΞΗΡΟΣ & ΣΕ ΤΡΙΜΜΑ
Λευκό επιτραπέζιο σκληρό τυρί βάρους 1,5 kg / τεμάχιο, χρησιμοποιείται κατ” εξοχήν ως τρίμμα σε μακαρόνια, προϊόν που παρασκευάζεται με αναθέρμανση, του εμπλουτισμένου τυρογάλακτος  με πρόσγαλα ή κρέμα γάλακτος, στους 85-90 C και στη συνέχεια ξηραίνεται σε κλιματιζόμενους χώρους αυθύγρανσης
ΑΝΑΛΩΣΗ : 1 έτος από την ημερ. παραγωγής
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: υπό ψύξη 2 – 4 C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : χαρτοκιβώτιο 1 Χ 12 τεμάχια vaccum

Δείτε τα συστατικά

02

ΕΙΔΟΣ : ΤΥΡΟΖΟΥΛΙ ΞΗΡΟ ΛΑΔΙΟΥ

Σκληρό τυρί εξαιρετικής γεύσης που παρασκευάζεται γύρω από τον Ψηλορείτη και σε άλλες περιοχές.  Σ’ αυτό το τυρί δεν χρησιμοποιείται πυτιά για την παρασκευή του, παρα μόνο ξύδι. Αποξηραίνεται και συντηρείται σε δοχεία με λάδι. Είναι ένα μεικτό είδος τυριού και μυζήθρας.
Παραδοσιακό τυρί από κατσικίσιο γάλα. Τρώγεται φρέσκο (χλωρό)είτε λίγο ωριμασμένο. Συνοδεύεται θαυμάσια από θυμαρίσιο μέλι.

12

ΕΙΔΟΣ : ΚΑΤΣΟΧΟΙΡΙ (ΤΥΡΙ ΒΟΣΚΟΥ)

64

ΕΙΔΟΣ : ΚΑΣΕΡΙ (ΤΥΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΡΓΑΣΜΕΝΟ)

66

115 total views, 1 views today

Best online bookmaker Sky Bet read full bookie review at bettingy.com

Κλάδος B. Kώστας   Επεξεργασία  Γάλακτος,  Εργ.:  Κράνα  Μυλοποτάμου  Ρέθυμνο  Κρήτης,  Tηλ : 28340 61 176,  FAX : 61 530,   www.kladostyrokomiki.gr,  email : tyro@kladosgroup.gr

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann