BREAKING NEWS
05:45

ΣΚΛΗΡΑ ΤΥΡΙΑ

04

ΕΙΔΟΣ : ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ
Επιτραπέζιο σκληρό τυρί σε κεφάλι 12-14 κιλών, προϊόν ωρίμανσης από πήξη παστεριωμένου γάλακτος με πυτιά και οξυγαλακτικές καλλιέργειες,αναθέρμανση 48 έως 52 C και πίεση του τυροπήγματος σε καλούπια και υγρή αλάτιση.
ΑΝΑΛΩΣΗ : από 1 έως 2 έτη από την ημερ. παραγωγής
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: υπό ψύξη 2 – 4 C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: χαρτοκιβώτιο 1 Χ 2 ακέραια τεμάχια

Δείτε τα συστατικά

 

tyrokomeio

ΕΙΔΟΣ : ΚΕΦΑΛΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ
Επιτραπέζιο σκληρό τυρί σε κεφάλι 8 κιλών, προϊόν ωρίμανσης που προκύπτει από πήξη γάλακτος με πυτιά, αναθέρμανση 48 C – 50 C τοποθέτηση σε καλούπια και υγρή αλάτιση
ΑΝΑΛΩΣΗ : από 1 έως 2 έτη από την ημερ. παραγωγής
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: υπό ψύξη 2 – 4 C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : χαρτοκιβώτιο 1 Χ 2 ακέραια τεμάχια

Δείτε τα συστατικά

tyrokomeio (1)

ΕΙΔΟΣ : ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΡΗΤΗΣ
Επιτραπέζιο σκληρό τυρί σε κεφάλι 3 κιλών, προϊόν ωρίμανσης που προκύπτει από πήξη γάλακτος με πυτιά, αναθέρμανση 46 C – 48 C τοποθέτηση σε καλούπια και υγρή αλάτιση
ΑΝΑΛΩΣΗ : από 1 έως 2 έτη από την ημερ. παραγωγής
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: υπό ψύξη 2 – 4 C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : χαρτοκιβώτιο 1 Χ 8 ακέραια τεμάχια

Δείτε τα συστατικά

tyrokomeio (1)

ΕΙΔΟΣ : ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΜΙΝΙ
Επιτραπέζιο σκληρό τυρί σε κεφάλι 1,7 κιλών, προϊόν ωρίμανσης που προκύπτει από πήξη γάλακτος με πυτιά, αναθέρμανση 46 C – 48 C τοποθέτηση σε καλούπια και υγρή αλάτιση
ΑΝΑΛΩΣΗ : από 1 έως 2 έτηαπό την ημερ. παραγωγής
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: υπό ψύξη 2 – 4 C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : χαρτοκιβώτιο 1 Χ 12 ακέραια τεμάχια

Δείτε τα συστατικά

kefaloturitrimma

ΕΙΔΟΣ : ΤΡΙΜΜΑ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΡΗΤΗΣ
Τυρί τρίμμα σε συσκευασία 0,5 kg και 5 kg
ΑΝΑΛΩΣΗ : από 1 έως 2 έτη από την ημερ. παραγωγής
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: υπό ψύξη 2 – 4 C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ :

Δείτε τα συστατικά

02

ΕΙΔΟΣ : ΑΝΘΟΤΥΡΟΣ ΞΗΡΟΣ & ΣΕ ΤΡΙΜΜΑ
Λευκό επιτραπέζιο σκληρό τυρί βάρους 1,5 kg / τεμάχιο, χρησιμοποιείται κατ” εξοχήν ως τρίμμα σε μακαρόνια, προϊόν που παρασκευάζεται με αναθέρμανση, του εμπλουτισμένου τυρογάλακτος  με πρόσγαλα ή κρέμα γάλακτος, στους 85-90 C και στη συνέχεια ξηραίνεται σε κλιματιζόμενους χώρους αυθύγρανσης
ΑΝΑΛΩΣΗ : 1 έτος από την ημερ. παραγωγής
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: υπό ψύξη 2 – 4 C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : χαρτοκιβώτιο 1 Χ 12 τεμάχια vaccum

Δείτε τα συστατικά

turozouli

ΕΙΔΟΣ : ΤΥΡΟΖΟΥΛΙ ΞΗΡΟ ΛΑΔΙΟΥ

Σκληρό τυρί εξαιρετικής γεύσης που παρασκευάζεται γύρω από τον Ψηλορείτη και σε άλλες περιοχές.  Σ’ αυτό το τυρί δεν χρησιμοποιείται πυτιά για την παρασκευή του, παρα μόνο ξύδι. Αποξηραίνεται και συντηρείται σε δοχεία με λάδι. Είναι ένα μεικτό είδος τυριού και μυζήθρας.
Παραδοσιακό τυρί από κατσικίσιο γάλα. Τρώγεται φρέσκο (χλωρό)είτε λίγο ωριμασμένο. Συνοδεύεται θαυμάσια από θυμαρίσιο μέλι.

64

ΕΙΔΟΣ : ΚΑΤΣΟΧΟΙΡΙ (ΤΥΡΙ ΒΟΣΚΟΥ)

66

ΕΙΔΟΣ : ΚΑΣΕΡΙ (ΤΥΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΡΓΑΣΜΕΝΟ)

ΜΑΛΑΚΑ ΤΥΡΙΑ 

01

ΕΙΔΟΣ : ΣΦΗΝΑ (ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ  ΤΥΡΙ ΑΛΜΗΣ)
Παραδοσιακό τυρί τύπου Φέτας σε λευκοσιδηρά δοχεία των 10 και 18 κιλών, προϊόν που προκύπτει από πήξη, με την βοήθεια πυτιάς, αιγοπρόβειου γάλακτος, στράγγιση του τυροπήγματος και ωρίμανση για 2 μήνες
ΑΝΑΛΩΣΗ : 1 έτος από την ημερ. παραγωγής
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: υπό ψύξη 2 – 4 C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ :

Δείτε τα συστατικά

11

ΕΙΔΟΣ : ΜΥΖΗΘΡΑ ΝΩΠΗ (ΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ)
Λευκό φρέσκο τυρί , σε συσκευασία  2 kg περίπου , προϊόν που παρασκευάζεται με αναθέρμανση τυρογάλακτος στους 85-90 C, εμπλουτισμένο με πρόσγαλο ή κρέμα γάλακτος
ΑΝΑΛΩΣΗ : 20 ημέρες
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: υπό ψύξη 2 – 4 C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : χαρτοκιβώτιο 1 Χ 12 τεμάχια vaccum

Δείτε τα συστατικά

31

ΕΙΔΟΣ : ΞΙΝΗ ΜΥΖΗΘΡΑ ΚΟΥΡΟΥΠΑΣ
Παραδοσιακό αλοιφώδες τυρί, συσκευάζεται σε δοχείο  των 5 ή των 10 κιλών, και διατίθεται σε υποσυσκευασίες vaccum των 0.5 και 1 kg, προϊόν που παρασκευάζεται από την αναθέρμανση τυρογάλακτος στους 85-90 C, εμπλουτισμένο με νωπό γάλα ή και κρέμα γάλακτος
ΑΝΑΛΩΣΗ : 1 έτος από την ημερ. παραγωγής
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: υπό ψύξη 2 – 4 C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : χαρτοκιβώτιο 1 Χ 12 τεμάχια vaccum

Δείτε τα συστατικά

59

ΕΙΔΟΣ : ΤΕΛΕΜΕΣ (ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΤΥΡΙ ΑΛΜΗΣ)

36

ΕΙΔΟΣ : ΓΑΛΟΜΗΖΥΘΡΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑΣ

70

ΕΙΔΟΣ : ΓΚΙΖΑ (ΑΠΟ ΤΥΡΟΓΑΛΑ ΣΦΗΝΑΣ)

65

ΕΙΔΟΣ : ΤΥΡΟΜΑΛΑΜΑ ΝΩΠΟ ΞΥΔΙΟΥ

62

ΕΙΔΟΣ : ΜΑΛΑΚΑ (ΤΥΡΙ ΓΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ)

ΕΙΔΟΣ : ΡΕΓΑΓΙΑ

63

ΕΙΔΟΣ : ΤΟΥΛΟΥΜΟΤΥΡΙ

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

56

ΕΙΔΟΣ : ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΡΟΒΕΙΟ (ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ)
ΑΝΑΛΩΣΗ : Νωπό έως 7 ημερών
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: 2 – 4 C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : 200 γρ κυπελάκι και 450 γρ πήλινο

Δείτε τα συστατικά

03

ΕΙΔΟΣ : ΕΔΕΣΜΑ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΗΣ)

52

ΕΙΔΟΣ : ΡΙΖΟΓΑΛΟ

09

ΕΙΔΟΣ : ΞΙΝΟΧΟΝΤΡΟΣ ΞΗΡΟΣ

75

ΕΙΔΟΣ : ΞΙΝΟΓΑΛΟ ΣΥΡΩΤΟ ΑΡΑΓΟΥ

46

ΕΙΔΟΣ : ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

staka

ΕΙΔΟΣ : ΣΤΑΚΑ (ΑΠΟ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)

69

ΕΙΔΟΣ : ΑΝΘΟΓΑΛΟ ή ΑΡΜΟΓΑΛΟ

67

ΕΙΔΟΣ : ΣΤΑΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

74

ΕΙΔΟΣ : ΣΟΥΧΛΙ (ΤΣΙΠΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)

staggisto giaourti

ΕΙΔΟΣ : ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ

187 total views, 1 views today

Best online bookmaker Sky Bet read full bookie review at bettingy.com

Κλάδος B. Kώστας   Επεξεργασία  Γάλακτος,  Εργ.:  Κράνα  Μυλοποτάμου  Ρέθυμνο  Κρήτης,  Tηλ : 28340 61 176,  FAX : 61 530,   www.kladostyrokomiki.gr,  email : tyro@kladosgroup.gr

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann