BREAKING NEWS
05:49

1) Σταθμός συγκέντρωσης γάλακτος με δεξαμενή ψύξης ανά παραγωγό
2) Περισυλλογή γάλακτος με ψυχωμένα βυτία μεταφοράς γάλακτος.
3) Χημικός – ποιοτικός έλεγχος γάλακτος ανά παραγωγό (ΟΜΧ, Αντιβιοτικά κλπ.)
4) Παραλαβή γάλακτος καθαρισμός αποθήκευση σε ψυχωμένα σιλό 2-4°C.
5) Επαναλαμβανόμενος ποιοτικός έλεγχος επί συνόλου.
6) Παστερίωση γάλακτος, καθαρισμός – αποκορύφωση.
7) Τυροκόμιση παραγωγή τυριών προς ωρίμανση.
8) Τυροκόμιση παραγωγή νωπών τυριών τυρογάλακτος.
9) Αποθήκες ωρίμανσης προϊόντων με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία.
10) Ξηραντήρια αφυγρανσης προϊόντων με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία.
11) Χώρος περιποίησης προϊόντων, πλύση, διαλογή, επισήμανση, ποιοτικός έλεγχος.
12) Στάδιο συσκευασίας τεμαχιασμού και τυποποίησης.
13) Ψυγείο παραλαβής και αποθήκευσης έτοιμων προϊόντων 0-2°C.
14) Διακίνηση χονδρικής πώλησης από τα καταστήματα μας και τους αντιπροσώπους και ενδεικτικός ποιοτικός έλεγχος, τέλος.
15) Διακίνηση λιανικής από επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
(Αριάδνη, Χαλκιαδάκης, Makro, Μασούτης, Αφροδίτη, Κρεαταγορές κ.λ.π.)

105 total views, 1 views today

Best online bookmaker Sky Bet read full bookie review at bettingy.com

Κλάδος B. Kώστας   Επεξεργασία  Γάλακτος,  Εργ.:  Κράνα  Μυλοποτάμου  Ρέθυμνο  Κρήτης,  Tηλ : 28340 61 176,  FAX : 61 530,   www.kladostyrokomiki.gr,  email : tyro@kladosgroup.gr

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann