BREAKING NEWS
05:49

Α”    Υ Λ Ε Σ 

13Το πρώτο στάδιο παραγωγής τυροκομικών προϊόντων είναι η συγκέντρωση γάλακτος με δεξαμενή ψύξης ανά παραγωγό. Συλλέγεται γάλα νωπό ( πρόβειο, κατσικίσιο , αγελαδινό) από τους παραγωγούς με τη χρήση ειδικών δεξαμενών και μεταφέρεται στο τυροκομείο, όπου και γίνεται ειδική επεξεργασία, με τελικό στάδιο την δημιουργία των τυροκομικών προϊόντων.

148 total views, 1 views today

Best online bookmaker Sky Bet read full bookie review at bettingy.com

Κλάδος B. Kώστας   Επεξεργασία  Γάλακτος,  Εργ.:  Κράνα  Μυλοποτάμου  Ρέθυμνο  Κρήτης,  Tηλ : 28340 61 176,  FAX : 61 530,   www.kladostyrokomiki.gr,  email : tyro@kladosgroup.gr

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann